Új-Zéland

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Új-Zéland

Új-Zélandon eladó ingatlan

Új-Zéland a Csendes-óceántól délnyugatra helyezkedik el, és két fő szigetből áll, amelyeket vulkánok és jegesedések okoznak. Az északi szigeten fekvő fővárosban, Wellingtonban található a Te Papa Tongarewa, a nagy nemzeti múzeum.

Ha Új-Zélandon szeretne eladó ingatlant vásárolni, a kormány nemrégiben elfogadott egy törvényt, amely megakadályozza, hogy a külföldiek házat vásároljanak az érintetlen óceáni szigeten.

Hacsak lakosok, ausztrálok vagy szingapúriak (akikkel szabadpiaci megállapodás van érvényben), az ingatlanpiac csak korlátozottan juthat hozzá azokhoz a külföldiekhez, akik menedékről álmodoznak a föld vad természetében, amely inspirálta Tolkien regényeinek filmadaptációit. . Ez azonban ezt megállítja

elsősorban a szupergazdag kínaiakat és amerikaiakat érinti, akiket leginkább az Új-Zélandon eladó ingatlan vásárlása érdekel.

Tíz év alatt Új-Zélandon a lakásárak 60% -kal emelkedtek (a fővárosban + 100% -os csúcsokkal), együtt a helyi tulajdonosok csökkenésével a külföldiekhez képest. Ezek azonban csak a piac 3% -át teszik ki, és főként Új-Zélandon eladó új ingatlanok vásárlásában érdekeltek.

Az ingatlanárak emelkedésével szemben azonban a banki hitelek tavalyi szigorítása is szerepet játszott: júliusban az árszint 1,8% -kal alacsonyabb volt, mint az előző hónapban.

Az aucklandi ingatlanok átlagos értéke mindössze 0,6% -kal emelkedett az év során. Ezenkívül az országos ingatlanok eladása átlagosan több mint egy napot vett igénybe a tavalyi évhez képest, ami azt jelzi, hogy a kereslet valóban csökken.

Másrészt Új-Zéland minden más régiójában az ingatlanárak sokkal gyorsabban emelkedtek, és egyes tényezők arra utalnak, hogy 2018-ban az ingatlanpiac folytathatja az erőteljes növekedést.

Új-Zéland a lakhatási kínálat hiányának áldozata, amelyet széles körben az áremelkedés egyik mozgatórugójának tekintenek. Az adat-előrejelzések azonban azt sugallják, hogy ez 2018-ban elkezdődhet.

Ennek ellenére az elégtelen ellátási probléma egy jó év után sem oldódik meg, ami azt jelenti, hogy ezek az építkezési szintek 2019-ig és azon túl is folytatódnak.

Talán nem meglepő, hogy Queenstown volt az első számú úti cél, amelyet az emberek választottak volna itt élni és Új-Zélandon eladó ingatlant vásárolni. Queenstown fantasztikus hely. Ez egy egész éves úticél, rendkívüli szabadtéri tevékenységekkel a nyári hónapokban, télen pedig világszínvonalú síeléssel.

A lakásárak magasak, a közelmúltban Aucklandet az ország legmagasabbaként előzte meg, ezért előfordulhat, hogy valamelyik külvárosban kell laknia, de elég szép, csodálatos a kilátás az egész Central Otago régióban.

Queenstown megérdemli a helyét az Új-Zéland legjobb lakóhelyeinek listáján.

Az Új-Zélandon eladó ingatlan keresési listánk második helyén a Napier található. A Hawke-öböl szívében található Napier csodálatos hely magának, ha transzfert tervez Új-Zélandra. A megélhetési költségek Napierben jóval alacsonyabbak, mint nagyobb városokban, például Aucklandben, Wellingtonban és Queenstownban, ami érdekes javaslatot tesz.

Ha egy kissé más helyet keres, a Rotorua mindenképpen az egyik legjobb hely, ahol élni és keresni eladó ingatlant Új-Zélandon. Ez egy turisztikai hotspot, ami sok munkát jelent. Ez egyben egész éves úticél a geotermikus látványosságok miatt, amelyekről a város a leghíresebb, és ami azt jelenti, hogy sok látogató özönlik ide a téli hónapokban.

Rotorua központi helyen fekszik az Északi-szigeten, így szuper hozzáférhető.

  •  
    Új-Zélandra költözés. Expatriate és Új-Zélandon él

      Úgy tűnik, hogy az egyik olyan terület, amely mindig is vitathatatlan lelkesedést váltott ki, különösen a nyugati világban, Új-Zélandon, az elmúlt években álom helyévé vált, különösen az új generáció számára. Valójában sokan azok a fiatalok, akik szerencsét keresve úgy döntenek, hogy radikál ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

További információért kérjük, alatt real.baumanagement@bluewin.ch
Cod. 18895

Eladás Gazdasági épület, Új-Zéland, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd, Whitianga

319,127,341.85HUF
Eladás
Gazdasági épület

460 m²
List of ingóság, kérésre, túl sok is beszélve, de magában Magas Zone van, traktor, gyógyvizes medence, stb A végső életmód jövedelme található, közel...
Cod. 14825

Eladás Gazdasági épület, Új-Zéland, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd

380,529,734.96HUF
Eladás
Gazdasági épület

460 m²
Lenyűgöző 2 szintes felújított kauri villa kerület verandahs, a gyönyörű megállapított indokok alapján. 7 perc a népszerű üdülőhely a Whitianga, a hal...
Cod. 17102

Eladás Gazdasági épület, Új-Zéland, Coromandel, Whangamata, 218 Rangi Avenue

362,365,534.43HUF
Eladás
Gazdasági épület

809 m²
HOME és a jövedelem + Nézetei polgármester SZIGET 218 Avenue Rangi 4 Hálószobák Ház mérete 515 m2 Hármas Garázs Ref 5998 NZD $ 1.475.000 809m ²...
UNAVAILABLE
Cod. 6748

Eladás Egyéb (lakóingatlan), Új-Zéland, Wellington, Karori, 31 HAZELWOOD AVENUE

114,237,270.18HUF
Eladás
Egyéb (lakóingatlan)

126 m²
Hol található a House & Land csomag kevesebb karbantartást és nem gyep, mit tegyek? ... Ez valóban megfizethető? ... Ez egy csendes helyen, az öss...
UNAVAILABLE
Cod. 5948

Eladás Ház, Új-Zéland, Dunedin, Caversham, 1 Ballance Street

136,502,650.42HUF
Eladás
Ház

520 m²
Az építési költségek várhatóan emelkedni fog a következő néhány hónapban ez egyre ritka lehetőséget, hogy megvásároljanak egy minőségi épített új otth...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB